This or that

Hund/ Katt
 
Solsemester/ Stadssemester 
 
Träna/ Slappa
 
Guld/ silver
 
Luncha/ Shoppa
 
Instagram/ Facebook
 
H&M/ Zara
 
Hus/ Lägenhet
 
Mascara/ Foundation
 
Sommar/ Vinter
 
Smink/ Mode

Sjuk

Hej bloggen! Ledsen att jag inte bloggade igår men jag var sjuk. Hade feber, skit ont i halsen, hosta, mådde illa, spydde... Det ända jag gjorde var typ att sova och kolla på gossip girl. Kollade även på film med mamma på kvällen, så det var väl dagens höjdpunkt. Synd, för jag missade middagen hos farmor och farfar... 
 
Idag mår jag lite bättre, men har fortfarande hosta, ont i halsen och är förkyld. Så ska ta det lungt idag. Ska försöka sova lite, läsa lite tidningar och så klart kolla på gossip girl! 
 

Utflykt

Hej bloggen! Kom nyss hem från en utflyckt med mamma och pappa. Vi åkte till djursholm, och typ kollade på alla gigantiska hus haha. Vi skulle åka på en utflykt som var "anpassad" till mig eller vad man ska säga, eftersom jag får super ont i halsen av att typ promenera 5 minuter. Så då åkte vi ut med bilen och körde runt där lite, mysigt faktiskt!
 
Två böcker som jag beställde kom idag, så nu ska jag tare väldigt lungt, eftersom jag är sjuk, och läsa, kolla på serier, äta godis och så! 
 

Långfredagen

Linne, cardigan & jeans från hollister, haha tänkte inte ens på det men 

Det känns som vår

Gud vilken fin dag! Vaknade dock upp med hosta och ont i halsen.. Men ska ta några alvedon och så kaanske jag kan hitta på något? Eller inte.
 
Igår var mamma och pappa ute med Ester (vår hund), och när dom kom hem sa dom att dom hade hittat en bortsprungen hund. Dom hade fått in den i en hundrastgård så att den inte skulle springa iväg. Jag och pappa gick dit med koppel, och så åkte vi in till polisstationen med hunden. Jätte gullig var den! Men super stressad.. Han grät hela tiden, men var så hes så att det bara lät som om han var andfådd.. Hoppas verkligen att ägaren hittar honom! 

Kläder

Godmorgon bloggen! Är så taggad inför vårkläder! Tänkte åka och shoppa någon gång under påsklovet. Här är iallafall några saker jag vill ha! 
1. Har typ blivit helt kär i tweed jackor! Just denna är från hope, men har sett väldigt många butiker med liknande jackor!
2. Peplum tröjor, så snyggt! 
3. Längtar verkligen till när man kan börja ha massa klänningar och kjolar, måste köpa massa i år
4. Zara har faktiskt många väldigt snygga väskor! Inte super dyra häller. Är sugen på en väska därifrån
 

Leta påskägg

 

Sjuk typ

Pååsklooov! Börjar påsklovet säämst dock. Har skit ont i huvudet och halsen.. Så sitter hemma och ska gör en matteläxa vi tydligen hade. Så börjar mitt lov med att vara sjuk+plugga! Nä men äsch. Tänkte att det var bäst att vila idag så jag kan vara frisk resten av lovet.. Måste lägga mig så tidigt så möjligt så kanske jag blir bättre!
 

Soligt

Godmorgon! Vädret e så jäkla fin idag, och det är sista dagen innan lovet! Här är dagens outfit
H&M tröja, Dr denim jeans
 

Dåligt humör

Hejhej! idag gick jag bara hem och pluggade. Har spanskaprov imorn så det var rätt så nödväningt.. Har varit på dåligt humör hela kvällen typ.. Musik funkar typ alltid så ska väl försöka med det. Sen blire mer plugg+ kanske ett avsnitt av gossip girl eller något!
 
Fint väder var det idag! Gick ut på en promenad med Ester. Perfekt för att "rensa tankarna" lite eller vad man ska säga haha

 
 

Dagen idag

Heej bloggisen! Haha så töntigt men vet inte hur jag ska börja. Iallafall. Idag åkte jag in med Lisa och Ebba till skrapan. Vi gick runt lite i butiker och så fikade vi på Espresso house. Smakade islatte för första gången, smakade typ inget ju? Kanske finns bättre.
 
Påsklov om två dagar, taggaa! 
 

Outfit

Godmorgon bloggen! Så fint väder idag! Får se vad jag hittar på, inga planer än. Här är dagens! 
Ralph lauren tröja, Forever 21 jeans
 

Våffeldagen

Heejsan! Tråkmåndag idag men nu har man överlevt den då. Förutom att jag ska åka och träna om ett litet tag. Men har städat och gått ut med hunden så det är ju klart nudå!
 
Det är ju våffeldagen idag föresten! Så det vart våfflor till middag. Hade inte ätit det på evigheter typ!

Måndag

Här är blusen jag köpte i lördags! Mitt hår är blött för jag duschade precis
Odd molly blus, Dr denim jeans 

Söndag

Godmorgon! Har inte gjort något speciellt på morgonen, målat naglarna och suttigt vid datorn typ. Men om ett tag ska jag dra iväg och gymma! Det blir planerna idag, och sen kanske jag hittar på något efteråt också. Kör på sminkfria helger, och har inget speciellt på mig så bjuder lite

NK

Heej! Är sjukt trött. Dagen såg ut som en typical lördag typ. Började med tennis, och sen åkte jag in till stan. Åkte med Nova! Vi fikade, gick runt på NK, mathilde, mood garelian osv haha. Kul ju! Köpte en blus som ni får se på måndag i en dagens outfit! Ikväll ska jag typ bara käka glass och se på gossip girl, chiill
 

Jackor

Hej bloggen! Åkte inte till stan idag efter skolan. Har ju kollat på barbour jackor väldigt länge nu, och nu tror jag kaanske att jag har hittat de två jackorna det står mellan. Gillar "Barbour international quilt" också, men den känns lite vanlig. Men nu kan jag inte riktigt bestämma mig mellan dessa. 
1an är lite mer classy, älskar den för den e inte så vanlig som de andra. Gillar också hur den sitter. 
(Har på mig 1 storlek för stor på bilden, för att min storlek var slut)
2an är lite mer "klassisk barbour" eller vad man ska säga. Gillar den ändå väldigt mycket... Men nu ska jag fundera några dagar sen så får vi se
 

American vintage

American Vintage cardigan, Hollister linne & jeans
 

New in

Skorna kom igår! Är så nöjd! Sitter perfekt, och det var svart och guld jag ville ha! Storlek 6,5. Värkar som om det inte har dragits någon tull häller? Man ska ju alltid räkna med tullen (ca 25% av priset på produkten) men om man har tur så slipper man tull, vilket jag värkar ha gjort? Super bra i sånna fall!
Är på bättre humör nu btw haha

Fuskpäls

Godmorgon! Här är dagens outfit. Är på dåligt humör idag men ska försöka mitt bästa för att bli glad men.. Har varit så glad de senaste dagerna så kanske behöver vara på lite dåligt humör någon gång haha men vi gör det bästa av det iaf! Lyssna på lite glad musik och look on the bright side
Ralph lauren Fuskpälsväst, Hollister tröja, Dr denim jeans
 
 

Dagen

Hej bloggen! Dagen då. Åkte först in till gymmet med Märta. Hade typ inte gymmat på evigheter så det var bra. Var dock första gången vi var på det gymmet så kände mig lite lost haha.
 
Lisa och frågade om vi skulle gå på bio, för hon hade typ vunnit gratisbiljetter, så efter gymmet åkte vi till bion på Östermalm. "Croodarna" hette filmen. Den var faktiskt bra för att vara en "barnfilm" eller vad man ska kalla det!
Gammal bild

Love it


Dagens tisdag

Zara cardigan, H&M linne, Twist&tango sjal, Hollister jeans

Livet

Hej bloggis! Hahah så fult. Har fått värsta kicken, måste vara YOLO nä men vill leva livet. Varför ska man sitta och vänta på att livet ska hända när man få det att hända istället?
 
Måste hitta på massa grejjer och inte slösa massa tid på att hata och vara sur och på dåligt humör. Visst måste man få vara det ibland också, men inte när det inte är nödvänidigt. Vill resa, gå ut och äta, fika, shoppa, promenera på fina platser, vara lite spontan. Nu köör vi!
•You only live once, but if you do it right, once is enough.
•Don't cry because it's over, smile because it happened.
•Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself.
•Life isn't about waiting for the storm to pass, It's about learning to dance in the rain!
Wow inspererande hahaah nä, så töntigt inlägg men var tvungen ya know

Klippa mig

Hej bloggen! Sitter hos frisören nu. Har tid om en kvart. Har typ inte klippt mig på ett år så det ska bli bra! Snöar som bara den ute ju.. Jag som hade uggs idag. Fint är det iallafall!


Krångel

Ååå så mycket krångel. Nu värkar det vara klart iallafall. Åkte in en till gång till stan efter turen imorse och lämnade tillbaka de svart&guldiga tory burch skorna. De kändes för stora, och dom ska tydligen töja ut sig också.. Men beställde precis ett par från shopbop så hoppas dessa blir bra! 
 

Påväg till stan

Hej bloggen lillaa! Sitter på tunnelbanan. Älskar att vara uppe tidigt och ha massa planer tidigt på dagen. Ska till stan nu och byta skorna! Hopps det går bra! Så fint ute idag. Snön smälter och solen skiner! Ska försöka ta vara på denna dag woop.

Shopping dag

Hej bloggen! Sitter hemma hos kusinerna, middag hos dom istället för oss idag. Ska snart åka hem tror jag. Iallafaaall! Köpte tory burch bellerinor idag! Dom hade inte min storlek i svart & guld, så köpte silver istället. Men vill helst ha guld, så ska beställa ett par svarta med guld och lämna tillbaka mina! Men ändå, såå glad!

Tennis

God morgon! Sitter i bilen och är påväg till tennisen. Har inte spelat på 2 veckor så vi får se hur der går haha... Efter det drar jag in till stan! Ska testa lite skor och köpa lite tråksaker som typ schampo. Uppdaterar senare!


Drömoutfit sommar

Klänning: Ralph lauren, Kofta: Vero moda, Väska: Juicy couture, Skor: Tory burch

Dagens enkla

Godmorgon! Äntligen freeedaaag! Super kort skoldag idag också! Ikväll blir det middag med kusinerna, innan det får vi se. Men nu blire gossip girl & pretty little liars! 
Tröja & jeans från Hollister

Vårskor

Hej bloggen! Blir lite tråkig men nödvändig dag idag haha. Gick hem efter skolan, skulle egentligen göra något men har så hiimla mycket läxor, blir så stressad. Ska försöka göra dom idag så jag slipper dom i helgen! Ska föresten och kolla på vårskor i helgen tror jag. Är taggaaad! Åker kanske själv haha, bäst ifall jag planerar att gå fram och tillbaka i massa affärer. 

Torsdag

Kör på en "cardigan skjorta" idag eller vad man ska kalla det. Lite konstig men tycker ändå om den. Torsdag idag vilket innebär fredag i morgon! Yaay. Ska kanske sjunga idag, får se hur det blir om alla e friska osv.
Tröja: Vila, Jeans: Dr denim 

Dagens

Rlalph lauren tröja// Hollister cardiga// Dr denim jeans
 
 

Outfit

Super änkel outift idag, så får det va ibland haha 
Tröja&jeans från Hollister

Plughar

Sitter hemma hos Nova med kompisar och pluggar! Sen får vi se vad som händer haha. Äntligen hyfsat frisk i allafall! Men nu måste jag fortsätta plugga, uppdaterar senare!


Gossip girl

Gud! Har nog blivit lite föör beroende av gossip girl.. Har kollat på mer än 1 hel sesong från fredags till denna måndag. Känns som om jag är beroende av derar liv haha. Men ska försöka göra det bästa av mitt eget i stället! Om jag är frisk imorn så kööör vi, måste hitta på massa saker nu
1 och ett halvt år sen typ

Måndag

Tjena bloggen! Hemma från skolan idag igen. Var ju sjuk över helgen, vilket gör att jag bara varit borta från skolan 2 dagar räknat med denna vilket inte är helt katastrof iallafall. Är inte super sjuk längre, men har fruktansvärt ont i halsen konstant och är förkyld. Mamma tyckte jag skulle vara hemma så jag blir pigg imorn!
 
Så idag ska jag vila, förutom att jag tog en promenad med Ester. Bra med lite D vitamin för att bli frisk ju! Tänkte även plugga lite, inte bara lata mig! Sminkade mig lite imorse föresten för att jag hade tråkigt, därför jag är sminkad fast jag är sjuk haha
 
 
 

Brunch

Hej! Känner mig bättre idag! Väldigt bra eftersom jag ska ha födelsedagsbrunch idag för mig med släkten. Lite sent jag vet men ingen annan dag funkade så nu fick det bli idag! Ska måla naglarna och fixa mig lite, ses!
Cardigan: Hollister, Linne: H&M, Jeans: Forever 21

Leather jacket

Zara jacka, Acne tröja, Alexander mcqueen sjal, J brand jeans, Rebecca minkoff väska, Christian louboutin skor
 

Fortfarande sjuk

Då var man sjuk idag igen då. Jag som hoppades på att få göra något roligt idag.. Nåväl vilar och hoppas jag är bättre imorn. Så frustrerande att se att kompisarna gör saker inte jag kan vara med på... Blir väl kolla på gossip girl hela dagen som igår haha
 
 

Sjuk

Godmorgon bloggen! Är hemma från skolan idag. Har ont i halsen och känner mig sjuk. Blir alltid värre i skolan också, när man går runt hela tiden, det är iskallt och så då blir det bara värre. Alltid så svårt för mig att bestämma om jag ska vara hemma eller inte haha.. Ska vila och hoppas jag blir bättre i helgen så jag kan hitta på massa skoj!
Gud vad fint det är ute idag! Iskallt men så fint! Tog några bilder lite snabbt

Hollister

Hej! Här är dagens outfit kör på linne och sjal idag! 
Hollister jeans& linne, twist and tango sjal 

Onsdagen

Hej bloggen! Var hemma hos Lisa idag. Vi typ "flummade", fult ord men. Typ tog bilder på varandra osv haha. Vi skulle gymmat egentligen men det var en jobbig gympalektion idag. Konditions test, blev nöjd med mitt resultat faktiskt! Här är dagens outift
Hollister linne, Urban outfiters cardigan, Forever 21 jeans
Känns som om jag kört på linne+cardigan väldigt mycket på senaste men oh well

Sickla

Hej bloggen! Kom hem för typ en halvtimme sen. Var först och fikade med Märta och Lisa. Sen gick jag och Märta till sickla. Vi gick runt i lite butiker och sådär. Mysig dag ju! Vi var på best of brands och ååå är helt kär i odd molly koftor! Sååå snygga.
Just nu

Studiedag

Här är dagens outfit! Koftan ser lite konstig ut på bilderna men så får det vara, försökte ta lite hoppbilder men det gick inte så bra haha
Kofta: Cos, t-shirt: Hollister, Jeans: JC

Dagens nagellack

"Watermelon" av Essie
Vet att det är lite utanför men det försvinner efter ett litet tag
 

Kväll

Då var jag klar med alla tråkigheter för dagen! Såå chill med ledigt imorn. Hittar nog på något kul med kompisarna! Men nu ska jag nog se på något avsnitt av gossip girl eller något. Puss!

Måndag morgon

Godmorgon! Första skoldagen efter lovet nudå. Men vi har studiedag imorn så jag överlever haha. Plus att jag börjar 10 och ska gå till tandläkaren 13 såååå... Inte så mycket skola för mig.
 
Men nu får det vara slut med skolsnack. Ska som sagt till tandläkaren, sen jogga & städa huset. Tråkiga planer men lika bra att få allt tråkigt gjort idag så jag kan göra något roligt imorn! Här är dagens enkla outfit, orkar seriöst inte klä upp mig idag
Cardigan: American vintage, Linne: JC, Jeans: Hollister

Svartvitt

En stor tränd i vår är svart & vitt! Gärna i ett abstrakt mönster. Här är någraa hetaa plagg för våren 2013 haha
Budget
Lyx
 
 
 

Godmorgon

Godmorgon bloggen! Är hos morfar nu. Ska snart åka och kolla på Emma kusinens innebandy match haha, sen ska familjen och Emma åka och bada på ett äventyrsbad! Så det ska väl bli kul!Har inte ens med mig sminket hit så kör på duckface


I bilen

Sitter i bilen! Nova, mamma och pappa med haha. Vi ska stanna på mcdonalds om en timme eller något. Brorsan och Novas familj åker i Novas bil. Sen ska vi byta tillbaka, och så åker vi åt varsitt håll haha. När vi kommer fram ska jag och familjen gå på stan lite och sen kanske jag åker till Emma min kusin eller något! Kör på inget smink btw


RSS 2.0