I Istanbul

Hej bloggen! Såå sjukt härligt här. Typ 30 grader varmt! Svettases ihjäl i tshirt och jeans. Idag åkte vi till en skitstor galeria! Gick runt i massa butiker, gick in på bath and body works för första gången! Köpte inget där dock. Kan visa vad jag köpte annars när jag kommer hem kanske! 
 
Sen åkte vi till en annan galleria, sjukt stora fina gallerior här. Iallafall dom vi var på haha. Annars är det väldigt fint för övrigt! Nu ska vi dra ut och äta om ett tag, klockan är ju en timme före här. Men innan det får vi se vad vi hittar på haha!
 
 
 

Mot Arlanda snart

Då drar man till arlanda om en halvtimme då! Åker till Istanbul idag nämligen. Mamma, hennes jobbarkompis, jobbarkompisens barn och jag åker. Vi har rest på andra resor tillsammans tidigare! Kommer hem på onsdag natt. Om det finns wifi på hotellet så kommer jag nog uppdatera på kvällarna, vi får se! 
Såå fin morgon idag!

Hammarby sjöstad

Hej bloggen! Kom precis hem från hammarby sjöstasd. Skulle egentligen sjunigt men det blev inte så haha.. Vi gick runt, käkade och satt på en brygga och tog massa kort. Super mysigt! Vädret är typ perfekt idag. Tänkte ta en promenad med hunden efter middan så man får vara ute lite mer!

Dagens planer

Godmorgon! Ska snart åka till skolan. Efter skolan ska jag fixa pass, eftersom mitt har gått ut. Hörs senare!
Linne från Monki, Jeans från Hollister

Teater

Heej bloggen! Är påväg hem från dramaten. Pjäsen var ganska bra faktiskt! I början var den lite seg men andra delen var bra! Såg den med mamma. Kul att göra något annorlunda liksoom.
 
Nu ska jag hem och käka middag, sen händer inget mer haha. Såå godnatt!

Fruukoost

Såå mätt haha! Hotellfrukost är ju den bästa. buffe och grejer. Gick även och kollade på gymmet, sjukt fint! Men för mätt för att gymma och vi hinner inte innan vi måste checka ut.. 

På hotell

Godkväll haha! Sitter på hotellrummet. Fick nämligen i födelsedagspresent av farmor och farfar! Så bor här med farmor och min kusin Elin. Vi har gått runt på stan hela dagen, och så har vi käkat middag på resturang.
 
Hann med en löptur imorse också, så har inte slösat bort en sekund av helgen haha! 
En bild på efterätten Vid middagen! Heelt okeej

På Gullmarsplan

Sitter på gullmarsplan med Lisa, är påväg hem från att ha sjungit! Det gick helt ok, känns som om jag måste träna en del men med lite övning sitter det säkert. Vädret har klarnat upp lite så det är ju bra. Sjukt varmt också! Såå fint. 

Bjuder på en bild från idag haha, kolla Märtas blogg


We heart it

Godmorgon! Vädret är kasst och jag vill bara stanna inne.. Men en rolig helg är påväg, har massa planer. Fredag imorn liksom! Och så ska sjunga idag efter skolan med Märta, Lisa & Saga. Vi går på typ "sånglektioner", inte riktiga men vi får hjälp med att lägga stämmor på låtar osv.
 
Här är lite fina bilder från we heart it, behövs lite insperation i detta väder.. 
 

Sjukt varmt idag

Tjaa bloggeen! Har varit ute och typ flummat, käkat glass och snackat idag haha. Nu kom jag precis hem från en joggintur! Hade på mig detta idag
Nytvättat hår när bilderna togs men: Tröja från Hollister, jeans från Dr denim

Dagens outfit

Lång cardigan från cos, jeans från Hollister
 

Joggat

Hej bloggen! Var hemma hos Saga idag med Märta och Lisa. Kom hem runt sju då jag käkade middag, och sen gick jag ut och joggade faktiskt! Har haft en liten paus under tiden jag hade ont i halsen och var sjuk. Har sprungit med ont i halsen förut och det är inte kul! Trodde att jag skulle få ont i halsen idag också, men det gick bra faktiskt. 
 
 
 Nu bliree chilla tills jag ska sova typ, godnatt! 
I brist på bilder

Länk

Är med och tävlar i dagens blogg på http://juliahofsweden.myshowroom.se/ kolla hennes blogg! 

Tandläkare snart

Hej bloggen! Så chill, klassen skulle på teater och jag hade tandläkartid mitt i pjäsen så fick gå hem, ska åka till tandläkaren om en timme typ, så är hemma nu och gör typ inget haha. Sen ska jag städa huset när jag kommer hem, mitt "jobb" typ som jag sagt tidigare. Tänkte springa också men hade ont i halsen när jag vaknade, så tar det när jag känner mig bättre.
 
Detta hade jag på mig idag, URSÄKTA att mitt hår är blött för jag hade precis tvättat det när jag tog bilderna. 
La ju upp linnet och bandeau-toppen på bloggen i lördags men iallafall: 
Hollister linne, cubus bandeau, dr denin jeans

Fixat mig

Har precis haft en fixa mig kväll eller vad man ska kalla det! Målade naglarna, tvättade ansiktet, hade lotion och ansiktsmask! Under tiden alla sakerna torkade osv städade jag och fixade i rummet.
 •Lotionen kommer från Björk& Berries, luktar super gott och gör huden super mjuk i flera dagar. Dock är det smartast att använda den på kvällen, för den tar ett tag att sjunga in.
 
•Nagellacket heter "Malaga wine" och är från OPI. Perfekt blandning mellan mörkröd och röd! Googla på "malaga wine opi" och kolla på bilderna ifall ni vill se hur färgen ser ut.
 
•Ansiktsmasken har jag ingen riktig åsikt om, har bara använt den 2 gånger. Den är från lush och heter "cosmetic warrior". Men man blir ren och mjuk av den, den ska också motvärka finnar. 

Gymmat

Tjaa! Sitter på tvärbanan påväg till kalas. Har precis varit och gymmat med Märta! Var ett bra pass idag faktiskt, första gången jag körde på riktigt efter att jag varit sjuk. Bra start! Sen efter att vi gymmat gick vi typ till ica och gick runt lite haha.

Bjuder på en bild på mina fula vinterskor+väska och påse. Så varmt ju! Imorn ska jag inte vara lika varmt klädd


Köpt

Hej bloggen! Ska försöka ta tag i bloggandet nu, fast det var skönt med en bloggpaus igår haha. Idag spelade jag tennis, och sen drog jag in till stan och mötte Loivsa och Märta! Vi kollade i butiker och så fikade vi.  
 
Köpte ett linne som jag sedan hade super mycket beslutsångest om ifall jag skulle lämna tillbaka det eller inte, för det var väldigt uringat. Fick typ panik och gick fram och tillbaka från tunnelbanan och butiken. Men köpte också en bandeau som jag kan ha med linnet, så bestämde mig för att behålla det. Hade även brottom hem för jag skulle nämligen vara barnvakt åt småkusinerna idag igen! Idag sov dom dock inte här, utan dom var bara här på kvällen. 
Hollister: 338 kr
Cubus: 129 kr
Visar hur det ser ut på i en dagens outfit på måndag antagligen! 
 

Massa frågor

Vad är du beroende av:  
Träning, kompisar, shoopping, min huwnd osv

Är du bortskämd:  
Nä får inte saker så ofta, i sånnafall är det något jag har använding för och sen så får jag köpa själv

Vad får du oftast komplimanger för:
 Mina kläder och utseende kanske

Hur svarar du i mobilen: 
"Hallå" haha oj vilket roligt svar 

Har du bra vänner och äkta vänskap:  
Yees! 
 
Vad saknar du:
Barndomen och Emma haha
 
Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
 Vet inte asså man kan ju få lite vibbar liksom men man blir kanske inte kär

Vad tror folk om dig:
 Jag vet inte, att jag är skrikig och ytlig kanske, dom som inte känner mig asså

Stämmer det dom tror: 
Gillar shopping och bryr mig om mitt utseende, och har ganska högljud personlighet.
Men tycker att det finns viktigare saker i livet än ytlighet och jag är sneel tycker jag haha

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag:
 Snacka och hänga med massa andra killar, och försöka förstå hur killar tänker

Är du nöjd med ditt liv:
Jag är allmänt nöjd med mitt liv men vissa dagar är man ju inte helnöjd såklart
 
 
Är du blyg: 
Var blygare förut, är inte så blyg nu

Vad är det värsta du vet: 
Folk som är negativa till allt och folk som är allmänt otrevliga 

Vem ringer du när du är arg/ledsen:  
Pratar inte i telefon då, men kan snacka med mamma ifall jag behöver prata av mig eller få lite råd

Vad skulle du göra om du vann en miljon:
Resa, shoppa, spara

Sjunga

Hemma från sång med kompisarna! Är sjukt trött, ska typ leka lite med hunden haha och sen vila, läsa och lägga mig tidigt, även om jag inte lägger mig nu så godnatt! Här är vad jag hade på mig idag
Cardigan från Hollister, linne från Vila och jeans från Dr denim

Studiedag

Så härligt att vara ledig idag! Åkte med kompisarna till farsta. Vi skulle gymma, men tänkte att jag skulle ta det lungt. Började köra lite crosstrainer i typ 3 minuter och började typ få ont i hjärtat, sen gick jag på bandet i typ 6 minuter och fortsatte att ha ont i hjärtat. Ringde mamma och hon tyckte inte jag skulle träna något mer eftersom att jag varit sjuk nyss, så stretchade och typ chillade haha. 
 
Sen lunchade vi, och gick runt i farsta centrum och kollade i butiker. Efter det åkte vi hem till Lisa och nu är jag hemma! 

Grattis Julia!

Hej bloggen! Sitter och äter sen middag
 
Idag var nästan alla tjejkompisarna och fiarde Julia som fyller år! Vi gick och köpte tårtor och kakor, och så fikade vi. Sen flummaade vi typ och snackade haha. Vi var till typ åtta och då gick nästan alla tillsammans hem och jag tog en promenad med Ester och följde med. 
Studiedag imorn! Så härligt, ska typ gymma och sen får vi se vad jag hittar på! 

Drömoutfit


Min outfit idag

Godmorgon! Känner mig fortfarande lite småsjuk, typ ont i halsen och hosta men tror att jag klarar skoldagen. 
Zara cardigan, Hollister linne, dr denim jeans
 

Dagen innan skola

Hejj bloggen! Var med Nova idag. Vi såg på Pitch perfect och typ chilla haha. Mys! Annars har jag typ tagit en promenad med Ester, städat och vaktat kusinerna. Skola imorn, som alla typ vet. Har faktiskt inga problem med det. Helt okej liksom. Har haft rätt tråkigt lov förutom dom senaste dagarna så blir väl inte så hemskt. 
 
Har varit så dyster ikväll, men pratade med mamma och nu känns allt bättre! Även om inte allt är på topp liksom. Är iallafall så taggad på att vara 100% mig själv, och så får dom som vill vara med mig vara det, och som som inte gillar mig slipper. 
 

Lördag

Hej bloggen! Småkusinerna ska sova över här ikväll så jag hjälper till att vara barnvakt. Idag var jag iallafall hos Saga med Märta. Vi gick typ ut och köpte glass, och sen satt vi typ inne och tog kort på varandra haha. Hopppaas att ni haft en bra dag, uppdaterar senare!


Babrour

Här är jackan jag köpte! Vet inte vad ni tycker, men det spelar ingen roll för jag älskar den! Jag vet att det inte är den klassiska barbour jackan som alla har, men eftersom alla har dom så ville jag inte köpa en sån.. Kändes lite tråkigt liksom. Så köpte denna istället, och en av sakerna jag gillar är att den inte är lika vanlig! Nöjd! ♥
Från barbour

Stan

Hej bloggen! Är sjukt trött. Men det känns bra, för jag är inte trött för att jag segat hela dagen, utan jag har faktiskt gjort något idag! Kände mig lite friskare idag, även om jag fortfarande har tappat rösten, hosta och blir väldigt trött när jag gjort något. Och av den anledningen så ställde jag in hotellet som jag egenltigen skulle bott på imorn (fick det som födelsedags present av farmor och farfar) för jag skulle blivit super trött och typ inte orkat. Så det får bli en annan helg i stället!
 
 
Men jag åkte i allafall in till stan med mamma! Jag skulle ju besällt en jacka för några dagar sen, men det gick inte av någon anledning. Så åkte in och köpte den idag! Både jag och mamma betalade, och jag behövde göra saker för att få den så det var inte helt gratis liksom. Sen gick vi runt och fikade i mood galerian, mysigt även om jag inte var helt pigg.
 
När vi kom hem så visade det sig att en söm hade gått upp i jackan, vilket jag blev lite besviken på eftersom jag trodde det skulle vara bättre kvalitet.. Så vi åkte in en gång till och bytte till en hel, och nu verkar det äntligen vara bra!
Haha ja det ligger ett snuspaket där, fancy. Och så kanske jag skulle tänkt på att ta en bild innan vi började äta men ääsch

Kan man blir frisk någon gång

ORKAR INTE. Har varit sjuk under hela påsklovet, och blir typ aldrig frisk? Nu har jag bara ont i halsen, hosta, och så har jag tappat rösten.. Ifall jag gör det minsta lillaa ansträngande (tex fixar mig på morgonen) så får jag skit ont i halsen och måste vila. Men om jag sitter stil mår jag bra..  Men är så himla uttråkad så det finns inte.
Städa lite i garderoben igår föresten, så sånna roligheter hinner man ju med

Drömväskor för våren


Ny design

Känns som om jag har fixat med designen i evigheter nu! Men nu tror jag att jag är klar i allafall, och jag blev faktiskt nöjd! Vad tycker ni?

Vår

Tjaa där! Så verkar som om det blir ännu en dag hemma för mig. Har ont i halsen, hosta och kan inte prata för jag har tappat rösten.. Orkar verkligen inte vara sjuk längre. Men vädret gör mig i allafall glad! Nu ska jag kanske sätta mig utomhus med en tidning, det bästa jag kan göra just nu
 
Vi har massa snödroppar i trädgården föresten! Passade på att fota dom lite snabbt
 

Måndag

Hej bloggen! Idag kom jag äntligen utanför huset första gången på hela helgen. Nu har jag dock tappat rösten och är sjukt trött.. jag och mamma åkte i till stan, vi gick runt på mood galerian och NK. Köpte ett nagellack, och ska beställa en barbour jacka ikväll! Så taggad!
 

RSS 2.0