Hunters

Gick på Mathilde för någon vecka sedan, och såg dessa turkosa hunters! Blev helt kär! Här är några sätt som man kan styla färgglada hunters
1. Tröja: Abercrombie, Jeans: Dr denim, Väska: Marc jacobs, Skor: Hunters
 
2. Cardidan: Topshop, Linne: Gina tricot, Byxor: Dr denim, Väska: Michael kors, Skor: Hunters
 
3. Linne: Hollister, Jeans: Dr denim, Väska: Rebecca minkoff, Skor: Hunters 

Hemma från stan

Heejsan! Hemma från stan och sång med kompisarna! Vi gick till one direction butiken och kolla lite, NK och så fikade vi. Köpte inget, ska nog spara pengarn nu!
 
Imorn ska jag åka ner till släckten i Lidköping. Är där över helgen. Ska åka bil tillsammans med Nova som ska till sitt landställe åt samma håll, så det blir ju roligt! Men nu ska jag kolla på Maria och Mindy "Best friends forever" haha, see yaa

Cover

Godmorgon bloggen! Har målat naglarna och väntar på att nagellacket ska torka. Tänkte lägga upp covern vi la upp igår på bloggen. Kanske inte är värsta professionella men det är ju liksom vår första. 
Planerna för dagen blir att åka in till stan med kompisarna. Ska försöka hitta lite vårgrejjer! Mars imorn ju! Efter det ska vi åka och sjunga. Mycket sång på senaste men det är kul ju!
 
 
 

Dagens outfit

Dagen då! Började med att åka till gymmet med kompisarna. Vi gymmade i lite mer än en timme! Good work! Sen åkte vi hem till mig. Vi skulle spela in en ny cover för inspelingen vi gjorde igår blev inte så bra, så nu är den klar och uppe på youtube! 

Odd molly

Kofta: Odd molly, Linne: Hollister, Klocka: Michael kors, Jeans: Cheap monday, Skor: Aldo 

10 fakta om min barndom

1.Hade kaniner förut, men sålde dom i somras  
 
2.Hade neonfärgade kläder i trean 
(Jag i rosa jacka haha)
3.Jag var rädd att det skulle komma hajar när jag badade, till och med i pool    
 
4.När jag var liten så jobbade min farmor på en 4h gård (som en stor park med cafe, djur, lekplats osv) så jag var med och matade djuren, red på hästarna osv hela tiden haha  
 
5.Jag tyckte jag var bra på att äga ut folk på facebook hahaha no  
 
6.Jag har alltid älskat att shoppa  
 
7.Jag och mina kompisar skatade i 4-5, i början var det för att imponera på en kille men sen insåg vi att det var kul haha  
 
8.När jag var 3-4 var jag seriöst kär i Musse pigg efter att ha sett Disney on ice.. Har för övrigt haft 1000 kärlekslistor sen jag var pytte liten  
 
9.Jag samlade på nappar när jag gick i lågstadiet, var typ beroende av bebisar haha  
 
10.Jag älskade Hannah Montana och trodde jag och mina kompisar kunde bli som henne

Sjunga

Godmorgon bloggen! Vaknade 7 som vanligt haha. Idag ska jag, Lisa, Märta & Saga spela in en video när vi sjunger! Kanske lägger upp videon på bloggen sen om den blir bra.. Vi får se. Nu ska jag tare lite chill tills jag måste gå, kanske hinner städa, får se! 

Första dagen på sportlovet

Hej bloggen! Hade noll planer idag förutom att springa, så efter en joggintur så gick jag hem till Nova! Vi tog porträtt bilder, så kanske blir en ny design snart! Sen kollade vi på LOL. Såg inte klart allt haha, har typ 8 min kvar som jag ska se, var tvungen att gå hem. Nu ska jag käka middag hos kusinerna! 
Dagens outfit består av: Filippa k kofta, JC linne, Dr denim jeans

Inspo

 

Två år!

Grattis på 2års dagen Ester! Har varit i Sickla köpcentrum lite kort idag, och nu blir det släcktmiddag!
Pluttiiss
 

Spara till/önska mig/köpa

I'm coming for ya

Träning

Sitter hemma hos min morbror hans fru och kusiner. Morfar, hans syster och hennes man är och hälsar på i stockholm.

Gud vilken träningsdag! Började med en timmes tennis, var helt slut efteråt haha. Sen åkte jag och kompisarna in till gymmet i farsta, var där i typ en och en halv timme. Härligt!


 

Beslutsångest

Hej bloggen! Godmorgon. Har typ beslutsångest. Jag får hjälp med lite pengar av mamma till något vårplagg, om jag hjälper till med vissa grejjer här hemma osv. Tro mig jag får det inte bara sådär, kämpa får man göra. Men vad ska jag köpa?
 
Funderar på en barbour jacka. Men då behöver jag lägga till pengar själv.. Men vilken isånna fall? Kanske den jag la upp på bloggen för några dagar sen (barbour vintage quilt). Tänkte beställa från england i sånna fall, det kostar typ hälften så mycket. Men gillar en annan jacka också (barbour Rainbow International Bright Brass Jacket).. Kanske går till barbour avdelningen på NK och testar massa jackor.. Vill helst ha en jacka som man kan ha på våren. Eller så köper jag något helt annat haha. Var tvungen att skriva av mig lite, kommentera gärna vad ni tycker!
No makeup brödeer 
 

Quotes


Freedaag!

Några timmar kvar till sportlovet nudå! Kameran funkar inte och jag har bråttom så får bli mobilbild
Zara cardigan, Hollister t-shirt, Dr denim jeans

Hos Lisa

Är hemma hos Lisa just nu! Vet inte hur länge jag stannar, får se. Vi skulle gått till replokalen men Saga hade nyckeln och hon kunde inte, så vi fick sjunga hos Lisa istället. Vi ska spela in en låt på sportlovet är det tänkt, kanske länkar den på bloggen då hehe


Morgon torsdag

Godmorgon! Torsdag idag vilket innebär 2 dagar kvar till sportlovet! Har inga planer för sportlovet, vill så gärna åka skidor men det kanske vi tar någon annan gång.
 
Idag ska jag sjunga med Märta, Lisa och Saga efter skolan. Vi åker till en "replokal" på odenplan. Här är min outfit!
Stickad tröja: Hollister, Jeans: Gina tricot, Skor: Ugg australia

Gymmet

Är påväg hem från gymmet nu! Var där med Lovisa, Lisa och Saga. Vi ska börja gymma tillsammans lite då och då, har ju gått dit med mamma innan. Ska springa och gymma massa på sporlovet! Taggaa


Godmorgon!

Ralph lauren tröja, Hollister jeans

Vårkläder del 4- Väskor

1. Michael kors "Hamilton Tote"
2. Juicy coutore "Nylon Daydreamer"
3. Longchamp "Le Pliage Large Shoulder Tote"
4. Marc jacobs "Classic Q Natasha"

Film

Hejhej! Gick hem med Lisa och Lovisa efter skolan idag. Vi kollade på 13 snart 30, och typ käkade haha. Sen gick jag och Lovisa ut på promenad med hunden, jätte mysigt! Känner att jag måste skaffa lite planer inför helgen eller något, så man har något att se fram emot. Kanske åka till stan och ta fina porträtt bilder eller något? Får se
 

Tisdag

Förlåt för dom dåliga bilderna. Var så taggad på att ta outfitbilder med västen, men när jag sätter på kameran så står det fel på minneskortet, har försökt fixa men det funkar inte. Hursomhälst. Är fett rädd att ha dom här kläderna på skolan haha, alla kommer stirra på min väst. Men det är väl bra antar jag, sticka ut från mängden lite. 
Ralph lauren Fuskpäls väst, forever 21 tröja, dr denim jeans, hunter boots
 

Städning

Nu drar jag snart ut med Ester med mamma. Härligt att komma ut och röra på sig lite på kvällen! Har precis bytt laken i rummet. Frääscht ju! Annars då, dagen. Har städad huset som jag gör varje måndag. Det är som mitt jobb,  får pengar för det. Så tips ifall ni behöver tjäna ihop lite extra pengar, fråga om ni får städa för lön! 
Massa lager på

Jeffrey campbell

Älskar denna outfit! Vill så gärna ha jefferey campell skor! Måste köpa någon gång. Vet inte när jag skulle ha dom bara. Typ gå på stan? Vet inte. Älskar väskan också! Julklapp 2013? Lite väl tidigt att tänka på sånt men
Topshop linne, True religion jeans, Michael kors väska, Jefferey campell skor

Dagens outfit

Ralph lauren denim&supply blus, forever 21 jeans, guldarmband

Babour

Testade en jacka på barbour idag som jag tror blir min vårjacka, ska fundera lite men älskar den såå vi får se...
Barbour vintage quilt heter modellen, hittas bland annat här

Födelsedags presenter

Det här var det jag fick! Kläderna köpte jag på stan idag. Dom är mycket finare på! Var lite osäker med fuskpälsen eftersom den är lite risky, men jag blev lite kär... 
Marc jacobs plånbok & väska, läppstift och ögonskugga från MAC, burton resväska, kläder från ralph lauren
 

Dagen

Hejhej! Hemma nu. Jätte mysig dag! Spaet var super bra! Axelsons i galerian var vi på. Det var scrub, massage, ansiktsmassage och hårbottenmassage. Måste dit igen någon gång! Sen gick vi och käkade på espresso house, gick runt på NK, mathilde och Åhlens! Vi kom hem runt 5. 
 

Födelsedags outfit

Hollister cardigan med spets på baksidan, Hollister spetslinne, Dr denim jeans
 

Min födelsedag!

Det är min födelsedag! Vaknade först av hela familjen som vanligt, hehe. Kollade lite på tv och mobilen. Efter en halvtimme typ så kom familjen sjungandes med presenter! Öppnade dom, och sen fixade mamma och pappa frukost. Det är tradition i vår familj att ha en stor god frukost på födelsedagar. Guud vad gott det var! Nu ska jag och mamma åka in till stan för att gå på spa snart! Uppdaterar senare eller ikväll, visar vad jag fått och så!
Amerikanska pannkakor, godis, blåbär, jordgubbar, mackor, pålägg, vitchokladkaka osv, haha

Cirkus

Hej bloggen! Är hemma från föreställningen nu. Den var bra faktiskt! Det var typ som en modern cirkus. Mamma och massa kompisar till familjen hade varit med och stickat dekoration till föreställingen. Nova och Leon var där, så det var ju kul! 
 
 
 
 

Vårkläder del 3 -Västar

Jag tycker det är jätte snyggt med västar! Funkar ju jätte bra när det är början på våren och det fortfarande är lite kallt. Man kan ha en väst med tex en grå hoodie under, uggs och jeans!
1. Hollister
2. Barbour
3. Gina tricot
4. Ralph lauren
5. Abercrombie
6. Sisters point (Nelly.com)

Lördag planer

Dagens outfit! Ingen verkar svara på kik så blir väl att vara hemma på eftermiddagen. Ska hjälpa en kompis med en header. En annan kompis har skaffat blogg föresten, Märta! Checka hennes jätte fina blogg!
Hollister tröja, JC jeans
Ska på cirkus ikväll iallafall. Cirkus cirkör. Vet inte riktigt vad jag ska vänta mig, men familjen skulle gå så tänkte att det var roligare att följa med än att inte göra något! (Har på mig min ralph lauren parfym, som jag fick igår, idag. Den luktar sååå gott! Kan inte vänta till att testa allt jag fått, synd att jag försöker att inte ha smink på helger haha)

Tennis

Vaknade helt lycklig för att det blev så lyckat igår haha. Drar till tennisen nu! Får se om jag är med någon kompis efter eller något. Eller så åker jag och tränar med Lisa, men det kanske blir för mycket eftersom tennis också är träning liksom. Får se helt änkelt! 
Har linne och tights, ser lite ut som en heldräckt
 

Presenter

Måste tacka för alla presenter! Blir så himla glaad, tack så jätte mycket alla!

Resturang

Guud vilken mysig dag! Var på middag med tjejerna i klassen, födelsedagsmiddag för mig haha. Vi skulle gå till vapiano men det var 18 års gräns, så vi gick runt lite och letate efter ställen man kunde gå till. Det slutade med pizzahut! Trodde det var värsta snabbmat stället, men det var ju en restrurang. Vi satt där några timmar, snackade, åt osv. Sååå mysigt! Måste göras om 

Outfit fredag

Taggaa helg snart!
Hollister blus och jeans

Väskor

Hejhej! Ingen kunde göra något idag, dom skulle till stan. Har ju "kalas" eller vad man ska kalla det imorn så jag fick inte följa med, för dom skulle antagligen köpa present.. Haha. Får fira alla hjärtans dag med familjen istället! Insåg idag att guuuud vad gärna jag vill desinga väskor! Tänk att ha ett väskmärke stort som tex LV, chanel.. Drömmen! Fast det kanske är att sätta ribban lite väl högt.. Tänkte skissa lite sen bara för skojs skull. Åhh älskar väskor asså
Gammal bild
 
 

 

Vårkläder del 2 -Skor

Om någon letar efter vårskor så varsågod! Kanske är kallt med ballerina i början av våren, men efter ett tag kanske man kan ha det utan att frysa ihjäl haha. Mina favorier är nog 1 och 2!
1. Tory burch
2. Hunter
3. Converse
4. Marc Jacobs
5. Toms
6. Aldo
7. Vans
 
 

Outfit

Outfit för alla hjärtans dag! ♥ Sov med flätor så att håret skulle bli lockigt.
Roxy cardigan, Bikbok linne, dr denim jeans, ugg australia skor 
 

Alla hjärtans dag

Glad alla hjärtans dag! Är så trött på allt forever alone snack haha. Man är inte forever alone bara för att man inte har någon att spendera alla hjärtans dag med när man är 13... Jag ska iallafall fira den utan pojkvän med kompisar istället. Kul med en dag som inte är en helt vanlig dag!
 

Tumblr


Ny design

Ny design ju! Har typ fixat med den hela dagen fram till nu haha. Blev hyfsat nöjd. Den blev bättre än den förra ifallafall! Perfekt när man är hemma från skolan att fixa med designen/bloggen. Har gjort lite tidsinställda inlägg också. Försöker få fler läsare, så om någon vill ha länkbyte/länka min blogg, så skulle jag bli jätte glad!
 
 

Vårkläder del 1- Jackor

Jag satte ihop ett collage med vårjackor, hoppas det kan vara till hjälp! Gud vad många affärer/märken som säljer militärgröna jackor med läder ärmar! Väldigt många helfärgade militärgröna jackor finns det ute nu också. Snyggt tycker jag! Jag tänkte göra flera inlägg med vårkläder. Detta är del 1!
1. Abercrombie
2. H&M
3. Babrour
4. Zara barnavdelning (dom har kläder för barn upp til 14 år)
5. H&M

Onsdag

Godmorgon! Är hemma från skolan idag. Egentligen skulle jag föredra att gå, men mamma tyckte jag skulle vara hemma och vila en dag. Jag har varit halvsjuk den senaste veckan, mår ganska bra nu, bara att jag inte kan göra ansträngande saker för då får jag ont i halsen, hjärtat slår mycket snabbare än det ska osv. Om jag sitter still känner jag mig frisk, men det är lika bra att vila en dag. Missar inga speciella lektioner häller. 

You can't live a positive life with a negative mind

Ifall någon missat vilken dag det är: Fettisdagen! Vilket innebär semlor haha. Är kanske inte min favorit sak på hela jorden, men tradition liksom! Är super glad av någon anlening, men det är väl bra antar jag. Om man gör något, som man tidigare trott att man själv inte klarade av, får man värsta kicken! Det känns som om man kan klara vad som helst typ haha. Ska börja leva livet posetivt! Och sluta klaga, gör det hela tiden på småsaker. Men om man tänker på det posetiva blir man mycket gladare! 
 
 

Hos Saga

Sitter hemma hos Saga just nu. Vi ska sjunga! Jag har bestämt att jag ska födelsedags middag på fredag med alla kompisar på Vapiano, ska bli kul! Btw, har tänk börja satsa på bloggen. Minst 2 inlägg per dag ska jag börja med! Ska ändra designen också. Tänkte ta lite fina bilder någon gång, kanske i helgen eller något? Får se.


Handkräm

Jag har alltid varit jätte torr om händerna på vintern. Nästan ingen handkräm har hjälpt, förutom en jag fick av min doktor men den sjunker verkligen ALDRIG in! Men så testade jag en handkräm från Loccitane, och den funkade jätte bra! Jag satte på mig den och den gjorde händerna lena, och efter max 10 sekunder så har den sjunkit in och man kan använda händerna som vanligt. Har med mig den typ överallt. Rekomenderar! Finns att köpa på NK och i Loccitane's butik på Hamngatan 11
Haha inget sponsrat inlägg eller något
 

Godmorgon!

Har seriöst inga kläder! Nä men är så himla trött på min garderob. Kommer inte ens ihåg senaste gången jag köpte tröjor? Tur att jag fyller år på söndag, ska på stan med mamma! Har på mig detta nu iallafall: 
Halsduk: ?, Linne: Vila, Jeans: Hollister

Kläder

Cardigan: Topshop, Linne: Ralph lauren, Väska: Mulberry, Klocka: Marc jacobs, Skor: Primeboots

Söndag

Har varit en jätte mysig dag! Var först hos Märta och kollade på film. Vi såg new years eve, så bra! Efter ett tag kom Lisa och då vi gick och fikade, och sen chillade vi lite typ haha. Pappa hämtade mig vid 7 och så köpte vi  thaimat och åkte hem och käkade osv!
Bilden är inte från idag
Nu ska jag snart sova så jag är pigg imorn!

Stan med Nova

Tjatja! Dagen då: Först tennis, sen åkte jag till stan med Nova och skulle fika. Vi var på Waynes på slussen. Vi satt där ett tag och snackade, jätte mysigt! Sen ville båda köpa en sån där hår donut, så vi gick för att köpa det. Så gick vi runt i lite butiker, köpte underkläder på gina tricot haha, lägger inte upp bild. Sen bestämde vi oss för att åka till tcentralen för att kolla lite mer, och så gick vi till NK och gick runt där 1-2 timmar eller nåt haha, tills stägning. Tror jag vet min våroutfit nu, lägger upp bild senare! 
Nova och jag, försöker vänja mig vid att inte ha smink så no makeup haha

RSS 2.0