Suudda bort din sura min

Väskan jag skulle byta mot fanns inte! Skulle ha en likadan jag har nu, en svart longchamp. Åå så irreterande när man åkt in till stan och allt men nåväl. Den fanns inte på lager häller, som ska typ ringa när den kommer in. Aja fick lite extra motion hahahaha. Nuu drar jag till Lisa iallafall!


5 fakta

•Jag äter minst 1-2 bananer om dagen hahahah
•Jag har tandställning
•Jag älskar att fixa i mitt rum 
•Jag skulle kunna gå runt på NK ett dygn utan att bli uttråkad 
•Jag går på en kulturskola och hatar det HAHAHAH
 
Jag och mamma för 4 år sen i Grekland. Snygga outfits man hade HAHAHA

Hilma tänker för mycket på shopping

Heej! Dagens planer då, ska byta min lonchamp efter skolan (behöver åka hem i mellan doock och hämta väskan jag ska byta, men sånt e livet) för det har lossnat en bit av skinnet på hantaget. Efter det tänker jag åka till någon kompis, vare sig dom vill eller inte mohaaa nä men allvarligt. 
Duckface, perfekt när man har en blirdåligpåbild dag
Har iaf tänkt lite på vårkläder hahaha, tänkte kanske köra på en hästjacka från barbour och vinröda converse? Eller jacka från zara/hollister och tory burch ballernia, fast vet ej än. Något av dom två tror jag iaf!

Vill köpa

Kan inte sluta göra såna här inlägg. haha. Här är iallafall lite gjrejer som jag vill ha! 
Inredning från Lexinton, Barbour jacka, Burberry sjal, Primeboots, Marc jacobs klocka, Rlalp lauren pike, Colmar jacka och smink från NYX!

Bowling

Mysig dag idag! Var först i stan med Ebba och köpte present till Saga. Vi gick till NYX i gallerian, dom ska tydligen ha bra smink så måste köpa! Och sen bowlade vi med tjejerna i klassen, Sagas kalas. Disco bowling hahahaa men det var kul ju! 
Hahaah tydlig bild men hade inte framme telefonen buhuu så tog inga bilder, fick låna en bild som Julia tog <3

Grattis Saga!

Tjaabbbaa! Saga fyllde år så vi var hos henne idag, såg på film typ, skräckfilm. Är så jäkla rädd för skräckfilmer haha. Vågade knappt kolla. Gick hem vid typ  5 och tränade Ester, min hund. Lite tricks osv. Nu kanske vi drar till gymmet? Inte säker
Cardigan: Zara, Linne: Hollister, Jeans: Dr denim 
 
 

Outfit måndag

Cardigan, linne & jeans från hollister haha

Måste köpa

Woulden't mind om någon gav mig detta.. 
Barbour jacka, Primeboots, Ralph lauren tröja , marc jacobs klocka, Victorias secret yoga pants

Update

Tjaa bloggen! Sitter i köket med datorn. Senaste dagarna då: Gym i fredags, Tennis och sjunga med kompisar igår och längdskidor idag! Jätte mysigt med längdskidor faktiskt, trodde jag hatade det. Jag och mamma åkte, och stannade i en "cafe-stuga" och åt vofflor och varm choklad. Var helt slut efteråt!
 
Bokade en spa-behandling nyss! Blir födelsedagspresent, jag och mamma går på axelssons spa den 17/2, på min födelsedag! Det var något paket med peeling, massage, ansiktsmassage och kroppsmassage! Längtar! 
Btw inget smink eller speciellt fina kläder idag haha

Fredag

Yaay! Inställd engelska och spanska idag för läraren är sjuk. Fick reda på det när jag nästan var vid tunnelbanan så fick gå hem igen. Men så härligt! Vi börjar 10.20 istället för 8. Fredag idag också!  Har på mig detta: 
Tröja: Hollister, Byxor: Dr denim

Dagens

Hinner inte ta bättre bilder nu. Men kör iaf på sidfläta idag, så att håret inte blir helt tovigt pga halsduken. 
Linne: Vila, Halsduk: H&M, Jeans: Hollister

Doktor

Hejhej! Förra veckan skrev jag ju om ett inställt doktorbesök, det blev idag istället. Okar inte gå in på detalj osv, men det är inget farligt iaf. Så gjorde det på morgonen, tog väl 1,5 timme eller något. Efter det skulle vi åka hem, men bilen ville inte starta.. Pappa ringde sin brorsa och så fick han berga vår bil till någon verkstad. Farfar fick komma och hämta mig haha. Är hemma från skolan idag, så de e ju skooj!
Snöat hela dagen idag ju! Är jag den enda som älskar snö och vinter eller? Typ haha

Det senaste dygnet

Såå skönt att vara hemma! Har inte hunnit blogga, sorry. Började med tennis på lördag förmiddag, sen direkt till hotell med släckten. Vi fick i julklapp av farmor och farfar att bo på det hotellet en natt. Det var ett träningshotell så vi gymmade, åt middag och hängde på rummen typ. Jag och Elin, kusin, delade rum och vi såg på film och åt godis, myyys.
 
 
Sen åkte vi på söndag förmiddag, och jag åkte direkt till stan till ett konsthus. Min kompis mamma håller på med ett konstprojekt så dom behöver "modeller" som skulle vara med på bilderna. Sen direkt till aquaria på djurgården haha. Träffade Lisa, Märta och Saga. Vi gick runt och kollade på alla fiskar, och sen fikade vi och typ snackade. 
Jag (i svarta kläder) och Elin, hahaha omg bjuuuuder
På middagen
Hotell frukost ooomgg
Påväg hem
Nemo
Märta, Saga och Lisa
 
 
 

Pretty little liars

Godmorgon! Uppe och klar typ! Ska se på pretty little liars nu. Det är så himla bra! Har den nya sesongen börjat nu eller? Hoppas att de nya programen kommer upp lite oftare iallafall. Senaste var halloween avsnittet runt halloween. Nu ska jag kolla iallafall! Väntat på det här sen oktober, haha.
 

Outfit torsdag

Hej bloggen! Hemma från sångrepet nu eller vad man ska kalla det. Vi sjunger "i knew you where truble" av Taylor Swift och så ska vi börja sjunga en till låt, så det är kul! Dagens outfit: 
Tröja: Hollister, Jeans: Dr denim, Stövlar: Hunter

Torsdag

Vi börjar 9.40 idag, så himla härligt! Efter skolan åker jag och sjunger med några och kommer hem lite sent. Men vi får se hur mycket jajg hinner blogga, kanske kommer en dagen outfit senare. 
 

Godnatt

Första dagen i skolan efter lovet avklarad då, woop. Inte kul var det. Nu ska jag sova så jag är pigg imorn!
Tröja: Urban outfiters, Jeans: Dr denim 
 

Önskeoutfit

Jag dör vad barbour jackor är snygga! Måste köpa en nästa år haha 
 
Jacka: Barbour, T-shirt: Ralph lauren, Armband: Tiffany.com, Jeans: Cheap monday, Stövlar: Hunter
 

Första dagen i skolan

Bläää skola idag. Men alla lider, vi lider tillsammans haha. Men vi börjar såklart med mitt Hat ämne, tema. Usch. Vi ska göra någon teater med en lågstadielärare. Man får väl göra något roligt efter skolan så man har något att se fram emot! 
 

Outfits

3 vardags-otfits 
Budget:
Jacka: H&M, Tröja: Vero moda, Jeans: Gina tricot, Väska: H&M, Skor: Converse
Mellan:
Jacka: Hollister, Tröja: Hollister, Jeans: Dr denim, Väska: Marc jacobs, Skor: Hunter
Lyx:
Jacka: Barbour, Tröja: Abercrombie, Jeans: Abercrombie, Väska: Mulberry, Skor: Ugg australia 
 

Går snart

Ska till Lisa snart, men tänkte bara skriva ett inlägg först. Har inte gjort så mycket, gått ut med Ester typ. Med tanke på att jag skrev det där inlägget om att jag inte har något att ha på mig, jag tänker börja shoppa lite mer sällan men bara köpa kläder jag verligen tycker om. Typ en tröja som gör en outfit, inte en tröja man måste göra en outfit åt. Fattar ni? Låter lite töntigt men jag fattar i allafal haha 
Bytte kläder btw :rolleyes:

Inget att ha på mig

Assåååå idag känns verkligen som en sån dag då man inte har NÅGOT att ha på sig, och allt man sätter på sig ser bara fult ut. Satte på mig dom nya jeansen, men har ingen tröja typ... Jag har ju det, men idag känns alla bara fula. Det ända jag fick på mig var ett änkelt linne från hollister. Kanske sätter på mig någon cardigan sen eller något.
INTE NÖJD
Men nu ska jag sluta klaga! Det är ju sista dagen på lovet och då ska man vara glaader. 

Istanbul i april!

WOOP WOOP! Resa bokad nu då! Istanbul i slutet av april :thumbup:. Vi stannar 3 nätter. Sååå glad! Dom har Victorias secret där, hehehehe... Har aldrig varit i Turkiet så det ska bli najs! Kollade på bilder på hotellet och det värkar vara jätte fint!
 
 
 
 Bilder från hotellets hemsida

Springa på vinter

Hejhej! Klar med punkt 1 på listan. Nu ska jag ta det lite lungt innan lunch. :) Men kan faktiskt springa utomhus även om det är vinter och halt/snöigt. Allt man behöver är varma kläder, tex underställ med mjukisbyxor och tjocktröja/jacka och broddar! Broddar kan man köpa på bl.a. löplabbet, men det finns säkert i andra sportbutiker också. 
Jag efter jag sprungit, bjuder..

Planer

Skulle gått till doktorn idag, men det blev inställt. Orkar inte gå igenom vad jag ska göra, haha inget allvarligt. Men det innehöll sprutor osv och jag var fett inställd på att få det gjort. Men men. Ska göra det på tisdag istället, så idag ska jag bara få tråkiga saker gjorda, fixa lite osv. Sen får vi se vad som händer! Kanske åker in till stan och går ut med Ester eller något? Vi får se hur mycket tid jag får över!
Ursäkta handstilen, det är så svårt att skriva på såna där tavlor haha

New in

Jeans från holliser, 590 kr

Hemma från stan

Hejhej! Är helt slut. Åkte till stan halv nio, och kom hem typ halv fem. Var i täby med Elin. Jätte mysigt! Vi gick runt i massa butiker, åt lunch på sandys och sen glass på chillbox. Dom hade jätte mycket topping till frozen yougurt. Sen åkte vi hem, men jag hade inte köpt något. Men när vi kom till tcentralen så bestämde jag mig för att gå till hollister i gallerian och kolla på jeans. Köpte 1 par, men hittade ett till par som jag nästan önska att jag köpte. Dom var lite slitna liksom, men dom satt lite löst. Men hittar dom säkert en annan gång så det är lungt. 
Gör ett separat inlägg där jag visa jeansen. :) 

Täby

Sorry, hann inte blogga så mycket igår.. Började med gym, sen Sune i grekland på bio med kompisarna, den var faktiskt helt okej. Sen åkte jag direkt till en middag hos några kompisar till familjen. Pappa målade även min vägg vid dörren, hade en tapet där förut som jag tröttnat på, och som inte passade in i mitt rum. Nu är den väggen bara vit, mycket finare!
 
Idag ska jag til täby centrum med Elin, min kusin! Har aldrig varit där så det ska faktiskt bli kul. Vi ska ses typ 9.20 på T-centralen så jag måste åka om en kvart. 

Drömoutfit/polyvore

Jacka: Abercrombie, Tröja: Abercrombie, Jeans: Dr denim, Väska: Marc jacobs, Klocka: Marc jacobs, Skor: ugg australia 

Parfym

Here you go, ett inlägg med mina parfymer! Så ifall du tänkte köpa en ny parfym/body splash, så kan jag rekomendera alla jag äger! Favoriten just nu (och den nyaste) är wonderstruck av Taylor Swift. 
Hollister body splash i solona beach, crescent beach, crystal cove
(Väldigt söta, luktar typ som godis)
Wonderstruck av Taylor Swift
(Ganska söt doft, men ändå med lite "spice" eller vad man ska säga haha)
Have fun från H&M (Söt, ganska "tung" doft)
Hollister malaia (Luktar blommigt blandat med dotfen i hollister butiken)
Ed hardy love kills slowly (väldigt söt)
DKNY be delicious (alla älskar den typ haha, men typ söt men ändå inte? luktar som äpple som parfym)
 
 
 

Random frågor

Hur gammal är du? 14 i februari 
 
Hur lång är du?  Runt 160 cm
 
Vad har du för mobil? Iphone 4s 
 
Om du vann en miljon, vad skulle du göra? Resa och shoppa som en galning
 
Favoritland? Älskar New York, så USA kanske
 
Favoritfärg? Typ rosa och neutrala färger, tex beige, mörkblå, vit
 
Nämn en person du aldrig skulle klara dig utan - Alla kompisar <3
 
Saknar du någon just nu? Emma, kusin <3
 
Vem är mest lik dig? Utseendemässigt, min faster. Annars, kanske Elin min kusin?
 
Vad är det värsta du vet? Otrevliga människor, djurplågeri, misshandel osv.. Brott över huvud taget, ganska självklart kanske
 
Vad är det bästa du vet? Posetiva människor, att vara med folk man älskar

 Vad vill du köpa just nu? Primeboots!

Vad köpte du senast? Marc jacobs väska, woooop!

Är du nöjd med ditt liv? Yeees!

Marc jacobs

Asså ni fattar inte hur glad jag är! Jag och mamma var i stan för att uträtta lite ärenden. Vi tänkte att vi kunde gå och fika på NK, och så gick vi runt på NK lite när vi fikat klart. Mamma ville lukta på någon parfym och jag ville kolla på marc jacobs grejerna. Så gick vi dit och jag kollade på en väska och en plånbok, men vi bestämde oss för att gå till marc jacobs butiken istället, ifall dom hade plånboken i svart.
 
Så vi gick dit, och det första vi ser: 40% på massor med classic marc jacobs väskor?! Jag blev helt galen och tog alla väskor jag hittade som var snygga, för att kolla vilken jag ville ha.  Valde en "Classic Q Karlie" i färgen "cinnamon stick"! Jag dog! Jag hade kollat på den i typ september och blivit kär i den redan då! Och nu fanns den på 40% rea?! Sen gick vi för att kolla på plånböcker, och gissa vad?! Den exakta plånboken som jag tänkt köpa på NK för full pris, fanns på 40% den med?! Det var en "Classic Q Wingman Wristlet" i färgen "cinnamon stick" den med. Ni kan googla namnet ifall ni vill se hur dom ser ut.
 
Jag kommer få dom i födelsedags present i februari så det dörjet ett litet tag, men ändå! Fick plånok och väska för priset av bara väskan, huur amazing? 
 Vi hann också med en promenad på maria berget, guud vad fint det är där!

Hos Nova idag

Glömde visst att blogga idag, opppss. Äsch. Var i allafall hos Nova med Lisa och Ruth. Hade inte träffat Ruth på jätte länge så det var väldigt kul att ses och snacka! Så vi satt och snackade om allt som hänt i några timmar typ? Kom hem nyss :)

Dagens outfit

Hejhej! Hände inte så mycket idag. Städa och rensa ut i rummet, promenerade. Åkte sen till stan med mamma, hon skulle lämna in skor till en skomakare. Vi gick runt lite i butiker och på NK, men köpte inget. Blir helt galen så fort jag kommer in på NK haha, vill ha allt.. 
 Haha så fult med duckface men "dagens utomhusoutfit" eller vad man ska säga. 

Godmorgon!

Godmorgon! Sitter i mina PINK kläder och kollar lite youtube. Har typ inga planer idag? Kanske gymma ikväll hoppas jag på. Annars känner jag för att fixa i rummet. Kanske tar bort juldekorationerna? Fast inte säker eftersom att man egentligen ska vänta till den 14. Men nu känner jag bara för att ta det lite lungt ett tag. 
Kameran framför ansiktet eftersom jag inte riktigt vaknat än haha

2012

2012 kanske inte var bästa året, men ända så många bra minnen<3
 
Födelsedagen 2012. Kan ha varit bästa dagen på året? Antagligen bästa födelsedagen någonsin i allafall. Började med underbar frukost, efter det åkte jag och mamma till stan. Vi gick på spa, gick runt på stan och
hollister i timmar, och efter det åkte jag och träffade kompisarna. <3
Tränade hela sommaren för att springa midnattsloppet
Började på tennis
På bio <3
Promenerade myycket med mamma och familjen 
Var på min första fotbollsmatch, haha ;) (brorsan på bilden)
Tjejmiddaaag<3
Fick mina underbara uggs som jag velat ha sååå länge :D
(Lisas bild) Började sjunga med Saga, Lisa och Märta <3
Bara några få grejer från året, men blir för långt att lägga upp allt. 
 

Nyårslöften

• Inte vara lat utan leva livet liksooom
•Göra mitt bästa i skolan
•Fortsätta träna som jag gör nu
•"Bättra" mig som människa, typ jobba på att inte vara så blyg osv
•Spara så mycket pengar som möjligt
•Slita för vad jag vill ha
•Vara posetiv

1/1-2013

Gott nytt år!! Hoppas sååå mycket att detta blir ett bra år. Tycker det är nästan läskigt när man tänker efter, att man inte har någon aning om vad som kommer hända detta året.. Var i allafall jätte kul på festen igår! Mimi, Nova och Rut var där, massa annat folk också. Gick inte och la mig för ens fyra men vaknade ändå kvart över åtta.. Alla sover förutom jag. 
Inte bästa bilden från igår men den ända jag har just nu.
 

RSS 2.0